Βαφές

Αναλαμβάνουμε να βάψουμε το κοντέινερ σας με μεταλλικά χρώματα RAL της δική σας επιλογής. Eξωτερική ή εσωτερική επιφάνεια ή και τα 2 μαζί. Από το πίνακα διαλέγετε το χρώμα που σας ταιριάζει και εμείς σας το παραδίδουμε εντός 3-5 ημερών.

Μονώσεις

Αναλαμβάνουμε μονώσεις είτε από πάνελ 4 cm πολυουρεθάνης είτε από ορυκτοβάμβακα και ντύσιμο της επιφάνειας με γυψοσανίδα. Τα μονωμένα κοντέινερ μπορεί να αποδειχθούν ιδανικά για ευπαθή προϊόντα ή ιδανικά για σπίτι, γραφείο, δωμάτιο κτλ.

Υδροαμμοβολές

Επίσης αναλαμβάνουμε υδροαμμοβολή του κοντέινερ μετά από αίτημα σας για την αφαίρεση τυχόν σκουριασμένων επιφανειών ή τη λείανση μεταλλικών επιφανειών. Η υδροαμμοβολή είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος καθαρισμού της επιφάνειας των μεταλλικών κοντέινερ από το φθαρμένο και παλιό χρώμα, από τη σκόνη και τη βρωμιά, το γράσο κτλ. Είναι μια διαδικασία που προαπαιτείται για να βαφεί ένα κοντέινερ.

Η τεχνική της υδροαμμοβολής χρησιμοποιείται στη βιομηχανία των κοντέινερ για να τα διατηρεί σε καλή κατάσταση και να επιμηκύνει την διάρκεια ζωής τους, εξοικονομώντας χρήματα στον ιδιοκτήτη τους και δίνοντας περισσότερο ζωή σε αυτά.

Η διαδικασία περιλαμβάνει την δυναμική πίεση λειαντικού υλικού και νερού προς την επιφάνεια του κοντέινερ, με πολύ υψηλή πίεση, για να εξομαλύνει τις τραχιές επιφάνειες ή αντίθετα για να κάνει τραχιά μια λεία επιφάνεια, για να διαμορφώσει το σχήμα μιας επιφάνειας ή να αφαιρέσει κατάλοιπα. Παράλληλα το κοντέινερ καθαρίζεται.