Ανταλλακτικά

H ύπαρξη μας στο χώρο των εμπορευματοκιβωτίων εδώ και 35 χρόνια μας κάνει περήφανους για τις συνεργασίες που έχουμε συνάψει με τους προμηθευτές μας στο εσωτερικό της χώρας και αλλά και έξω από αυτήν.

Σε εμάς μπορείτε να αγοράσετε ή να παραγγείλετε σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας τα παρακάτω:

  • ISO γωνίες
  • ναυτικά κλειδιά για το ασφαλή  δέσιμο των κοντέινερ όταν τοποθετούνται το ένα πάνω στο άλλο. Χρησιμοποιούνται κατά κόρον στα καράβια όταν ταξιδεύουν για να δένονται μεταξύ τους με ασφάλεια και να υπάρχει κίνδυνος πτώσης από φυσικά αίτια όπως π.χ αέρας κτλ.
  • ναυτικά κλειδιά για το ασφαλή  δέσιμο των κοντέινερ όταν τοποθετούνται το ένα δίπλα  στο άλλο. Χρησιμοποιούνται κατά κόρον στα καράβια όταν ταξιδεύουν για να δένονται μεταξύ τους με ασφάλεια και να υπάρχει κίνδυνος πτώσης από φυσικά αίτια όπως π.χ αέρας, κύμματα κτλ.
  • είδη πόρτας
  • κλειδαριές για το ασφαλές κλείδωμα των containers
  • αυτοκόλλητα
  • κομμάτια ξύλου από το δάπεδο
  • λάστιχα που εξασφαλίζουν τη στεγανότητα σε ότι αφορά τη  πόρτα του κοντεινερ

Υπάρχουν διαθέσιμα  και κράσπεδα πεζοδρομίου για να στηρίξετε το κοντεινερ στο ήδη προετοιμασμένο έδαφος.

Οδηγίες φροντίδας

1. Το κοντέινερ πρέπει να τοποθετηθεί σε επίπεδο έδαφος , διαφορετικά οι πόρτες δεν θα ανοίξουν και κλείσουν σωστά. Αν το έδαφος που θα το τοποθετήσετε δεν είναι επίπεδο, τότε σας συνιστούμε σαν οικονομικότερη λύση να τοποθετήσετε είτε μπλοκ σκυροδέματος κάτω από κάθε γωνιά του κοντέινερ είτε κράσπεδα πεζοδρομίου, ή ακόμα και ντάκους από ξύλα, που θα βρείτε εύκολα στην αγορά. Τα μπλοκ θα πρέπει να τοποθετηθούν κάτω από τα iso – κλειδιά του κοντέινερ στις 4 γωνίες. Οι γωνίες – κλειδιά του κοντέινερ είναι 17-18 εκατοστά έκαστη. Την ώρα της τοποθέτησης του κοντέινερ από τα γερανοφόρα οχήματα θα πρέπει να γίνει έλεγχος ότι ανοιγοκλείνουν οι πόρτες με ευκολία, καθότι πιθανή μεταγενέστερη μετακίνηση λόγω βάρους θα είναι δύσκολη.
2. Σας συνιστούμε να γρασάρετε την πόρτα, τους μεντεσέδες & τις ράβδους κλειδώματος στη πόρτα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να διατηρήσετε τη λειτουργία της πόρτας ομαλή.
3. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα προϊόντα είναι στεγνά πριν από τη φόρτωση. Εάν υπάρχουν υγρά εμπορεύματα που τοποθετούνται στο εμπορευματοκιβώτιο, τότε αυτό θα προκαλέσει συμπύκνωση τους.