Μεταφορές

Ο στόλος της Μetcon αποτελείται από 15 συνεργαζόμενα και 11 ιδιόκτητα φορτηγά με πάνω απο 70 διαφορετικά είδη ρυμουλκών.

Στα οχήματα της Μetcon διενεργείται εβδομαδιαίος έλεγχος από το αρμόδιο τμήμα, τυχόν συνεργαζόμενα αυτοκίνητα παύουν να πληρούν τις προυποθέσεις για τη διενέργεια μεταφορικού μας έργου εφόσον δεν αποκομίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα όπως ασφάλειες αυτοκινήτων, ΚΤΕΟ, αποδείξεις πλυντηρίων, βιβλία service,ταχογραφους με ωράριο λειτουργίας κτλ.

Όλα τα οχήματα φέρουν συσκευές GPS για την όσο δυνατόν γρηγορότερη και ασφαλέστερη μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Μπορούμε να σας παρέχουμε σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών κατόπιν συνεννόησης τους κωδικούς που χρειάζονται για να παρακολουθήσετε όλη τη διαδρομή των εμπορευμάτων μέχρι το τελικό προορισμό τους.

Παρέχουμε στους πελάτες τη δυνατότητα  να μπορούνε μέσα από το site μας να ελέγχουν όποτε θελήσουν τα διαθέσιμα κοντέινερ όλων των κατηγοριών, βλέποντας συγκεριμένες φωτογραφίες για κάθε εμπορευματοκιβώτιο ξεχωριστά έτσι ώστε να παραγγείλουν ή να κλείσουν αυτό που τους αρέσει ή ακόμα και να ξεχωρίσουν αυτά που θέλουν οι ίδιοι να επιθεωρήσoυν όταν θελήσουν και μπορέσουν να μας επισκεφθούν στις αποθήκες που διαθέτουμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κύριο μέλημα για εμάς αποτελεί η τελική ικανοποίηση του εκάστοτε αγοραστή.

Εδώ μπορείτε να ζητήσετε  τιμή συμπληρώνοντας μια φόρμα αίτησης προσφοράς μεταφορικού έργου