Ιστορία εταιρείας

Στη Metcon γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος. Η μεταφορά για μερικές δεκαετίες αποτελεί για τα στελέχη μας το αντικείμενο δραστηριότητας τους.
Εκτός από τις υπηρεσίες που προσφέρει το φορτηγό, έχουμε επεκταθεί από τη πλευρά μας για να συμπεριλάβουμε ταχείες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών σε ότι αφορά το κοντέινερ. Η μετατροπή του, η μεταφορά του με ασφάλεια στο χώρο σας και η τοποθέτηση του όποτε και όπου χρειαστεί, είναι κάτι που αποτελεί καθημερινή δουλειά για εμάς.
Η εταιρεία έχει πλέον αναπτύξει ειδικό τμήμα σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα μας, για να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε ότι αφορά την δόμηση και τη κατασκευή με τα κοντέινερ.
Στην επιχείρηση μας οι αξίες που μας διέπουν, η σκληρή δουλειά, ο σεβασμός, η αφοσίωση, η ομαδική εργασία σε συνάρτηση με την υψηλή ενέργεια που μας χαρακτηρίζει, ο ενθουσιασμός, η προσπάθεια των εργαζομένων μας είναι αυτά που μας κάνουν να ευδοκιμούμε στο ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Η δέσμευση που έχουμε για την ασφάλεια είναι αξεπέραστη. Από τη στιγμή που θα μας ζητηθεί μία προσφορά, πρωταρχικός μας στόχος είναι η μεταφορά των αγαθών σας στο προορισμό τους με ασφάλεια. Σε συνεργασία με τους κορυφαίους ασφαλιστές στο χώρο μας και με την χρήση του έμπειρου και αξιολογημένου προσωπικού μας, μπορείτε να νιώσετε βέβαιοι για την αποθήκευση ή την μεταφορά των αγαθών σας.

Θεωρούμε το μεγαλύτερο βραβείο μας…την εμπιστοσύνη ανθρώπων σε εμάς εδώ και 25 χρόνια.

 • 1976 Πρώτα βήματα

  Το 1976 ο Δανιηλίδης Δημήτριος προσλαμβάνεται σαν υπάλληλος στη Βοιωτική ΕΠΕ και ξεκινάει την ενασχόληση του στο τομέα μεταφορών.

 • 1984 Απόκτηση εμπειρίας

  Το 1984 προσλαμβάνεται στη Συνεργατική Αθηνών, όπου και παραμένει έως το 1987.

 • 1987 Πρώτη επιχειρηματική δραστηριότητα

  Το 1987 ιδρύει τη πρώτη του εταιρεία εθνικών μεταφορών και φιλοδοξεί να εδραιωθεί στον χώρο.

 • 1995 Metcon

  Ο Δανιηλίδης Δημήτριος πουλάει τα εταιρικά του μερίδια και ιδρύει τη Metcon Ελληνική Μεταφορική ΕΠΕ μαζί με τους αδερφούς Γεώργιο και Περικλή Βούτα, ιδιοκτήτες της οικογενειακής επιχείρησης Βούτας ΑΕ, εταιρείας που ειδικεύεται στις ειδικές μεταφορές με ιστορία άνω των 100 χρόνων.
  Η μακροχρόνια εξέλιξη τους στο χώρο των μεταφορών οδήγησε στην απόφαση για τη δημιούργια της εταιρείας που σήμερα αποτελεί συνώνυμο της αξιοπιστίας στο χώρο.

 • 2015 Αγοραπωλησία κοντέινερ

  Το 2015 αποτελεί χρονιά ορόσημο για τη Μetcon καθώς εισέρχεται πλέον δυναμικά στο χώρο της αγοραπωλησίας κοντέινερ. Κρίνουμε ότι η εμπειρία μας σαν χώρος ντεπό εδώ και δεκαετίες είναι το βασικό πλεονέκτημα μας, για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε αρτιότερα τους πελάτες μας.