Σχετικά με εμάς

H Metcon ιδρύθηκε το 1995 στον Ασπρόπυργο Αττικής. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται σε ένα χώρο 28.000 τετρ. μέτρων, που χρησιμεύει ως τερματικός σταθμός εμπορευματοκιβωτίων (container depot). Κατά τη πάροδο του χρόνου, οι βασικές αξίες της αξιοπιστίας, της αφοσίωσης, της πρωτοβουλίας, της εφευρετικότητας, η ανάπτυξη των σχέσεων και η συνεχής βελτίωση παρέμειναν κλειδί για την ορθή λειτουργία της εταιρίας μας.
Ο στόλος της Μetcon αποτελείται από 30 συνεργαζόμενα και 11 ιδιόκτητα φορτηγά με πάνω απο 60 διαφορετικά είδη ρυμουλκών.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

  • πώληση και ενοικίαση κοντέινερ
  • η μεταφορά εμπορευμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • η εκμετάλλευση τερματικών σταθμών (container terminals)
  • η προώθηση φορτίων οδικώς, θαλασσίως και αεροπορικώς
  • η επισκευή κοντέινερ
Γιατί να μας προτιμήσετε

Όλες οι μεταφορές που εκτελούνται από την εταιρεία μας καλύπτονται με ασφάλεια φορτίου 70.000 ευρώ ανά container και 5869.41 ευρώ ανά κενό κοντέινερ.

Υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη φορτίων διά κλοπή – φωτιά εντός του τερματικού σταθμού έως του ποσού των 400.000 ευρώ.
Η εταιρεία μας διαθέτει άδεια μεταφοράς αποβλήτων μη επικίνδυνων φορτίων για τις περιφέρειες Αττικής, Θεσσαλίας, Ηπείρου – Δ. Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδος, Πελοποννήσου – Δ. Ελλάδος και Ιονίου, για την περιφέρεια Αττικής για όλα τα συνεργαζόμενα αυτοκίνητά της.

Διαθέτει άδεια μεταφοράς κοντέινερ με εμπορεύματα ζωοτροφών – διατροφής αγροτικών ζώων (ιχθυάλευρα, ιχθυέλαια).

Διαχείριση Αποβλήτων

Η σωστή διαχείριση των αποβλήτων της επιχείρησης είναι απαραίτητη για την προστασία του περιβάλλοντος στον τομέα των μεταφορών. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με εγκεκριμένους φορείς Συλλογής Λιπαντικών και Ελαίων καθώς και Συσσωρευτών προκειμένου να αποφευχθεί η μόλυνση του περιβάλλοντος.

Στο στόλο αυτοκινήτων που απασχολούμε στη Metcon Ελληνική Μεταφορική διαθέτουμε ρυμούλκες ανατροπής κοντέινερ, κοντές νταλίκες για τη μεταφορά υπερυψωμένων αντικειμένων, συναρμολογούμενες νταλίκες για όλες τις ειδικές μεταφορές βαρέων αντικειμένων και μεγαλύτερων διαστάσεων από το συμβατικό φορτίο, κονεξάδικες ή και με πάτωμα νταλίκες.
Υπάρχουν τηλεσκοπικοί γερανοί και οχήματα που έχουν γερανό με ανυψωτική δύναμη από 8 τόνους μέχρι και 600. Στο στόλο μας ανήκουν οχηματα που έχουν πιστοποιητικό έγκρισης ADR και το προσωπικό που απασχολείται σε αυτά διατηρεί το δίπλωμα ADR για τις περισσότερες των κλάσεων.

Επιπλέον ντεπό και στη Θεσσαλονίκη στη Νέα Συμμαχική οδό με μηχανήματα ανύψωσης και εκκένωσης κοντέινερ για να παρέχουμε όσο το δυνατόν πληρέστερα τις υπηρεσίες μας στο ελάχιστο δυνατό κόστος.

Επιθυμείτε ασφαλή, γρήγορη και οικονομική μεταφορά των εμπορευμάτων σας;

Επικοινωνηστε μαζί μας Οι υπηρεσιες μας